nanananah, look at the bells

GÄÄÄÄÄSP!!!!!..............
Skulle kunna döda för en kopp kaffe, därför vore det jävligt skönt å få pengar idag så jag kan köpa mig en kopp.

Så här på morgon kvisten blire en cigg och en kopp te innan jag ska slutföra städningen. Blev att jag segstäda som fean dom sista timmarna igår, men inte så mkt kvar nu. Borde vara klar innan resten av världen har vaknat.
Vilket jag räknar med, för idag ska hade jag tänkt få leka med lite hemvändare. Min har även börjat röra sin feta röv från Norge. Så det kommer nog bli en utav dom bästaste av dagar :)

-Nu börjar det kännas som att julen är här! :)

städa städa varje fredag också varje jul

Har tillslut fått tummen ur också börjat julstäda. Mycket att göra men det jag börjar glimta ett slut på andra sidan tunneln, men det är fortfarande en bra bit kvar.
Tanken var väll att man skulle starta igår egentligen, men var för trött å serie sugen så det blev bara dega å sova :P

Blev tyvärr inge hår fix i helgen pga av trött och latt het. Men får se om Biggan har tid nån kväll i veckan så man kan fixa till det värsta iaf :)

Nu ska jag väll ta på mig gummihandskarna och fortsätta så jag blir klar någon gång. Sen ska jag ta en lång härlig dusch och försöka laga nått extra gott till magen. Sen får vi se om jag lyckas lura hit nån mys sällskap.

Får väll låta Charta peppa igång städet igen


Smärta, Jul & Megaman

h0h0, tror det är 3-4 veckor sen jag skrev här sist... och jag som skulle bli bättre :P
Men jag har inte gjort så mkt häftigt på senaste tiden för utom ett Harry Potter marathon, en massa Wii:ande och sett Doctor Who/Torchwood/The Sarah Jane adventures. Så jag har väll inte haft så mkt att ventilera över känner jag.

Igår var jag nog av den tröttaste, blev att beklättra sängen redan strax före nio på kvällen. Så nu ligger jag här i sängen kl 06:45 en lördag morgon, små tittar på tv, lyssnar på vår egen Jonas Lundström, funderar över dagen/veckan och bloggar lite.

*~ Jul! ~*
Nu är det bara sju dagar kvar till Julafton. Glädje och ångest veckan som jag valt å kalla det.
Glädje över allt mys med ljus, bak, god mat, pynt och gran. Inte för att glömma familj som kommer hem och även alla hemvändar vänner som man inte träffat på evigheter.
Ångest över snö och julklappar. Snö och jag har varit fiender i flera år nu. Det är bara blött, kallt, halt och äckligt. Och jag är inte så speciellt förtjust i nån utav dom... iaf inte i den combon ;)
Julklapps förakten är väll något som växt fram sig genom att jag inte haft råd att direkt köpa några klappar de senaste åren. Vilket min underbara familj har haft full förståelse för. Men dom har ändå varit gulliga å köpt helt underbara julklappar åt mig, precis sånt som jag behövt/velat ha. Och inte har jag kunnat ge något tillbaka, vilket får en lätt att känna sig lite dum.
Men iår låter det som att vi bara ska fokusera på småttingarna så vi ska inte köpa något till varandra. Vilket jag är helt med på. Självklart att nån kommer fula sig och köpa nått ändå, men nu slipper man kanske sitta å känna sig dum på julafton. Så det kanske bara blir en glädjens veckan då :D
Min grundplan för iår var att klä ut mig till gran och ställa mig i ett hörn, så jag kan räknas som närvarande men slippa delta. Men nu verkar ju inte det behövas ^^

Idag ska min käresta få göra mig illa riktigt ordentligt. Nämligen dreadfix på schemat idag, och för Sveriges hårömmaste människa är det inte allt för trevliga nyheter. Men vill man bli fin så får man lida pin.
Vill ju se någorlunda proper ut när tomten kommer. Nog för att det är jag som ska vara tomtens medhjälpare iår också, så paradoxen blir väll att jag ska göra mig fin för mig själv :P hAhA
Så smärta, mys och godmat ligger på dagens agenda. Ska försöka ta mig förbi fina fröken Lotta också på en bit tårta då hon var födelsedagsbarn igår. :)

Det funderas/planeras en massa mysigt julbak i veckan. Så i väntan på att Biggan ska vakna tror jag ska ta å skissa lite på mitt pepparkaks hus (som kommer bli årets snyggaste!) och göra en lista över alla ingredienser som måste införskaffas inför baket.

Eftersom att vår allas blå lilla hjälte Megaman Blir 24år gammal idag
så bjuder jag på detta grymma medley ;)


RSS 2.0