What a Horrible Night to Have a Curse

Ända sen 8-bits eran har jag varit ett Castlevania fan. Och när det "nya" Castlevania konceptet kom i samband med Castlevania: Symphony of the Night så har jag bara blivit ett ännu större fan.
Bättre platforms serie får man leta efter.
Men en utav mina favoriter i serien har alltid varit Castlevania II: Simons Quest.
Vet att många är emot mig på den punkten. Men om man bryter ner spelet och tänker efter lite så ser man ju att utan det här spelet hade inte Symphony of the Night sett ut som det gör. Det var det första i serien som inte var linjärt och det har både ett levling system och ett vapen system.
Vet att det är ett jävligt bökigt och svårt spel. Det är stort, man dör ganska lätt och man får egentligen inga bra riktlinjer på vars man ska eller vad man ska göra. Men det gör samtidigt spelet så mycket bättre i det stora hela enligt mig.

Men jag har i några år nu drömt om en remake på spelet. Har även fundera på att börja pilla med det själv. Men tror inte att jag har disciplinen som krävs för att avsluta ett så pass stort projekt som förmodligen skulle ta något år.
Så tror du inte jag blev glad när jag i mitt random googlande hittade Castlevania II: Simons Quest Revamped. Äntligen har något förstått potensialen med det spelet. Dom har inte gått i samma riktning som jag hade gjort grafik mässigt. Men jag håller tummarna för att dom tweekat till spelet på rätt ställen och gjort det till det mästerverk det skulle kunna vara.
Nu har jag att göra i helgen iaf och nu sista timmarna innan man ska iväg på utbildningen :)

Om du även känner att du vill spela så kan du ladda ner det här.


Var även in på Game tidigare idag efter mitt möte på Oden. För att höra hur det kommer att se ut kring Zelda realesen. Till min besvikelse kommer dom inte göra något stort av det hela. Trodde dom skulle ha nattöppet och allt, men ikket.
Är tydligen inte tillräckligt många som har förhandsbokat. Blev även chockad när jag fick höra att lilla Skellefteå hade mest förhandbokningar i landet :O
Vart är världen på väg när det är mer människor som ser fram emot och hellre vill spela spel som Battlefield 3 än kultförklarade klassiket som Zelda?
Sen hur skrämmande det egentligen är med det antal miljoner människor som gillar att döda och leka krig i "realistiska" miljöer är väll en annan fråga.

- 7 dagar kvar ;D

ZombieKiller

Låg å såg på tv efter ett fika bestående av två korvmackor en kopp teh och lite chokladkaka. Och självklart så kände jag att jag blev lite pömsig efteråt som jag alltid blir när jag har ätit. Så jag bestämde mig för att ta en liten tuppis. En lur som råkade bli två timmar lång men det hör varken hit eller gör så mkt. Speciellt inte med tanke på den drömmen jag hade.

Jag drömmde att jag & Biggan sprang runt och dödade Zombies ;D Vi var hjältarna! Vi hade ett gäng kids med oss som vi bestämt oss för att rädda, och vi skulle gena genom en skola för att ta oss till en matbutik så vi kunde sammla provianter. Jag med ett kapat pumphagel i handen, en kulspruta och ett salongsgevär på ryggen. Biggan fullt utrustad med samurajsvärd, machete, militärknivar, pistoler och några molotovs.
Måste säga vi gjorde riktigt coola moves. Lite för akrobatiska för att vara sanna, men samtidigt så är ju adrenalin känt för att skapa underverk ;D
Självklart så var drömmen väldigt tv-spel influerad med tanke på att det stod en Tank från Left 4 Dead och väntade på oss när vi kom ut från skolan. Men det gjorde ju bara det hela lite coolare.
Känner att jag är nog mer mentalt förberädd än jag trodde... när nu Zombie invationen väl kommer ^^

- h0h0 bara 8 dagar kvar till Zelda nu
(hade räknat lite fel men det gjorde mig bara glad ;D)

Övervänt eller vad!?

Glömde säga att den nu bara är 10 dagar kvar!!
det tycker jag vi firar med en fet dubstep remix ;D



Jag blir bara mer å mer pepp för varje dag som går.
Jag kommer att vara först in på game för att hämta mitt exemplar den 18e.


Occupy the World!

Titta på det här å våga säga att du inte blir upprörd

Måste säga att det gör mig jävligt glad att se det här samtidigt som jag blir sjukt upprörd och förbannad.
Glad är jag för att befolkningen äntligen börjat säga ifrån. Glad när jag märker att man tydligen inte kan trycka ner ett folk hur långt som helst. Att tillslut så säger dom - stop! nu är det nog, och börjar trycka tillbaka.
Upprörd och förbannad blir jag på den "nya" regeringen som säger att dom är där för förändring, där för folket och att det är dags för något revulotionerande.
Men samtidigt ignorerar sitt eget folk när dom stor där å kräver förändring.
Dubbelmoralen i att stödja dom "mindre" ländernas folk när dom säger ifrån. Men samtidigt ta i med järnhandsken å slå sitt eget rakt i ansiktet.
Visst Obama har gjort mkt bra och verkligen tagit tag å börja styra om USA's koruppta system. Men nu verkar han nästan ha sjunkigt ner på samma nivå som sin föregångare.
Kanske är att ta i lite, men börjar nästan se ut som att även Obama låtit sig köpas. Jag menar hur svårt är det bara för han å säga åt poliskåren, senetatorer och borgmästare att bara låta dom vara. Och sen försöka medla en lösning. Det är väll ända han som är "chef" så att säga.

Occupy rörelsen är nog det bästa som hänt våran generation. Det nya -69 som vissa vill kalla det. Så jävla skönt å bara känna att nu är det fan nog. nu måste det bli någon förbättring. Dom rika ska inte få styra världen. Världen är till för folken, för gemene man. Inte för han som föddes med en silversked upp i baken. Visst han får också vara med, men han ska inte få någon större bit av kakan än jag.
Hade jag bara haft pengar till flygbiljetten så hade jag med glädje åkt dit och stått där med dom. Vill så gärna stå på frontlinjen och trycka på. Istället för att sitta här i mitt lugna trygga och gömma mig bakom data skärmen och bara tycka till om vad folk skulle och borde göra.. Jag vill aggera!

Samtidigt så tycker jag det är lite för lugnt här i Sverige. Har iof inte så stor koll på vad som händer i vår huvudstad och hur det ser ut där. Men med tanke på att man inte direkt hört något så känns det som att det inte händer så mkt. Vi borde helt klart visa vårat stöd för Occupy rörelsen. Även ställa oss själva utanför riksdagen och berätta för våra egna förädiska ledare att dom är fan dumma jävla rikemans egoister. Och att även vi har fått nog.
Du ska inte tjäna så sjukt bra på att vara politiker. Politiker ska man vara för att man vill vara med och göra en bättre värld för alla. Inte för att bli rik el rikare. Borde vara stadgad på att om man bara sitter och höjer sina egna löner och ser till så att det går bättre för sina egna investeringar och aktier så blir man avsatt på direkten.
En timlön på 120kr som det flesta andra är inte mer än rätt.
Sen att Moderaterna nu håller på med historie förfalskning borde dom fan få sitta i fängelse för!

Känner att jag är lite all over the place just nu. men känner så mkt politiskt förrakt just nu att jag kan fan inte hålla mig till en och samma punkt. Kanske lika bra att jag avslutar här då med några kloka ord från Skellefteås egen Pierre Pettersson

-USA, USA. Landet som knullar oss i röven varge dag


Fjärilarnas Planet

Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför mitt fönster, det rasslar från träden när vinden tar ta i grenarna och det kommer att blir en strålande dag.......... Näe nu ska jag inte sitta här å ljuga.
Det är kolsvart, knäpptyst och kallt utanför mitt fönster. Ända ljuden kommer från tv'n, kaffe kokarn och mina fingrars dansande över tangentbordet.
Skulle vara jävligt gott med en cigg till kaffet men för sån lyx måste jag till macken först. Sen så tänkte jag igår att det är väll lika bra å försöka sluta nu. Tanken är inte lika lockande ikväll måste jag säga.
Ska väll ta en rask promenad efter kaffet, så chansen finns ju att den går raka vägen förbi Shell >.<

Om jag ska ta å gå in på någon lite pinsamt å erkänna något som inte så många personer i den här världen vet. Så har jag en liten räddsla för fjärilar. Jag känner bara hur hela internett skrattar åt mig just nu men jag kan inte hjälpa det. Dom ser ju så fruktasvärt onda ut. Sen behöver ingen ha sådär mkt starka färger för att skaffa vänner. Nånting fuffens har dom för sig det se man ju helt klart.
Jag å Biggan har skämtat om att dom är ute efter att ta över världen Planets of the Apes style. Det vill säga Planet of the Butterflies. Har som bara lekt med idéen å tyckt att det våre en väldigt lustig men halvskrämmande tanke. Tills jag hittade den HÄR filmen på youtube och insåg att det kommer att blir verklighet. :O
Kolla in videon jag väntar...... Ser du nu hur stora larverna har börjat bli. Jag menar 15% per år växer dom i storlek, förstår du hur mkt det är!? Fatta hur stora fjärilar som kommer från dom dära badboysen 0.o
Och om dom fortsätter att växa och utvecklas så är det ju bara en tidsfråga innan det kommer en gigantisk fjäril med fem meter mellan vingaspetsarna som swoshar förbi, plockar upp mig och släpper mig från 100m höjd.
Men vi får väll hoppas att 2012 tar hand om det hela innan dess. Så jag slipper stå öga mot öga med en såndär äcklig sak.

On other noters...

Bara 11dagar kvar nu!!!

Det doftar risgrynsgröt, bacon & chokladkaka

Kronobiologi är ett intressant ämne. Läran om den inre klockan.
Dom som känner mig väl vet att jag är lite av en nattuggla, fungerar och trivs bäst på natte tid. Håller därför på med ett litet experiment just nu och vrider om dygnet helt. Tänker nämligen gå å lägg mig direkt man kommer hem från plugget och stiga upp där nån gång vid 23-24 nån gång.
Tror att jag kommer få lite mera gjort här hemma och fungera bättre på skolan. För som det varit på senaste har jag bara gått omkring och kännt mig trött mest hela tiden och inte orkat så mkt annat än att äta, mysa och sova.
Har inte känt mig så aktiv på utbildningen som jag borde pga av att jag mest bara längtar hem till sängen.
Så jag har googlat lite på kronobiologi för att få lite mera koll på hur det hela funkar hur man ska lägga upp kost osv och hur lång tid det kan ta innan man har dygnsrytmen som vana.
Är nu inne på vecka två av experimentet och måste säga att första veckan gick lite sisådär. Men det är nog mest för att jag tog å impulslånade Marcus XBOX när jag fick veta att han skulle bort en vecka. Så har spenderat veckan tillsammans med Batman och Zombies. Det vill säga Batman Arkham City och Dead Island.
Två sjukt bra spel men måste säga att Batman levde över mina förväntingar. Länktar tills jag har mitt eget XBOX och kan lägga ner tid på att klara det till 100%. Så den gångna veckan har mest varit full av mys, tv-spel och sömnbrist.
Men nu kör vi på hårt! Känner jag att det gott bra efter den här veckan och att jag ska fortsätta med detta så blir det att fokusera på att få till kosten också. Så att jag kan få in magen på den här rytmen också :)
Inatt... eller imorse kanske man ska säga.. - beror väll på hur man vill se det?
så tog jag en liten rask promenad när jag vaknade eftersom jag tappat det här med träningen på senaste. (fan vad vardags sakerna ska knasa till sig när man är nykär ;D ) Sen har jag pluggat lite och käkat gröt med en skiva bacon till "lunch". Har till och med bakat en chokladig kaka... Tyvärr vart inte kakan så god, så vi får se om det blir så att den hinner stelna å bli dålig innan den ätits upp.
Såg även en ganska grym film som heter Hanna. Om ni någon gång sitter å funderar på vad ni ska se så se den. Helt klart sevärd. Känns som att huvudrolls innehavaren Saoirse Ronan kan vara en ny favorit. Ska bli spännande att se vars hennes karriär går med tanke på att hon är så ung. Nu när jag är inne på film måste jag även tillägga att jag å Biggan var å titta på Tintin förra vecka och den var sjuuuuukt bra!! Ytterligare en sak som också levde över mina förväntingar och det är ändå ganska häftigt med tanke på att dom var redan ganska högt uppsatta bland mina förväntningar både Tintin och Batman.

I övrigt vill jag bara säga att det är bara 12 dagar kvar tills jag har Zelda i min hand. Jävlart vad jag länktar.. kan knappt berga mig. Om jag bara visste att det fanns i någon lagar lokal i Sverige någonstanns så hade jag nog planerat värsta kuppen för att få tag på mitt exemplar redan nu, ala Danny Ocean style ;)

Vill igen be om ursäkt till mina trogna läsare. Ni är inte så många men ni är några stycken iaf, och jag vet att ni gnäller över att jag inte skriver lika ofta längre :P Jag ska bli bättre. Men ni vet väll själva hur det är när man träffat någon ny. Man är egentligen inte så himmla spännande för omvärlden just då..
Men ska försöka få in det på rutin att skriva lite efter "morgon" promenaden ^^
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, slå på något häftig tunggung och fortsätta med pluggandet.

Bara 12 dagar... iiiiiiiih!! ^^

RSS 2.0