Back to Karlstorp!

Så har man bytt sin "tillfälliga" bostad igen.
Efter att viss information dykt upp hos vissa inte ont oventande människor. Blev jag hastigt tvungen att hitta ett nytt ställe att landa mina saker på.
Men det var inte så himla farligt, med tanke på att världens bästa Bea bara var ett samtal bort ^^
Så efter mkt tjaffsande och bökande med att försöka hitta någon som ville ta mitt pass idag så att jag kunde flytta. Lyckades jag tillslut hitta en som kunde tänka sig att ta min förmiddag iaf.
Så dagen har spenderats med att flytta alla mina saker från Saras cribb till Bea palats. Men att jag var lite bakfull eftersom jag gick ut å tog mig nån öl igår efter den sanslöst jobbiga arbetsdagen, behöver vi inte nämna egentligen. Sånt är ju bara barnsligt och omoget :P

Nu sitter jag på jobbet och väntar på bussen in mot Trollhättan. Sen ska jag snabbt förbi the old crib och städa undan det sista efter mig.
Tror dock att jag ingorerar att det är Valborgs och majbrasor och mys med vänner, tar en lugn kväll och lägger mig i tid för en gång skull.

TREVLIG VALBORGS ALLA!
Och ni som är lediga imorn, glöm inte att gå i första majtåget
Det vill jag verkligen göra iår men kan inte :/


Public service announcement

Jag säger det här och nu, högt och tydligt för att jag inte ska hinna börja ångra mig.
Från och med den 1/9 2012!
Ser du mig med en cigg i min mungipa har du rätt att slita ifrån mig den och göra vad du vill med den (förutom om jag är på fyllan då :P)
Tänker nämligen sluta för gott efter denna sommar. Om inte tidigare beroende på hur jag fortsätter må. Kan vara så att löpningen (som jag ska börja med igen så fort jag fått hit mig saker) triggar igång suget att sluta lite tidigare

Mina slem uppbildningar har nämligen börjat likna det läget jag var i sist jag slutade röka. Då var jag nämligen så pass illa därad att jag började varje morgon med att stoppa upp fingrarna i halsen, i ett desperat försök med att få upp den stora äckliga klumpen som bildats över natten så fort som möjligt.
Alternativen var antingen det, eller stå och hård hosta i 20min. För att eventuellt måsta ofrivilligt klacka upp det ändå.
Det här senariot är inte något jag är sugen på att uppleva igen.
Jag bytte till och med från vanliga ciggaretter till menthol för ett tag sen, med tanke på att jag kan inte röka en vanlig cigg längre utan att börja hosta som en borstbindare.

Men nog om det, nu ska jag dricka upp mitt te, hoppa in i duschen. Sen ut i solen och undersöka det fina vädret vi fått idag ^^
Sen håller vi alla tummar och tår på att Chew får sin sexiga röv hit idag!


HELG??? Says who!? ^.o

Det är fredag, jag är ledig imorn, klockan är tolv.... och jag sitter i soffan helt för mig själv iklädd endas ett par väldigt gammla och sletna men sjukt sköna mjukisbyxor, en filt och surplar på en mysig kopp te.
Jag känner ju rent av att nånting måste vara fel med mig!? :P

Har iof jobbat idag så jag är helt slut i både kropp och själ. 
Trots det så tog jag faktiskt tag i kragen å hälsa på hjärtegubben en sväng. Men det blev en kort visit eftersom jag inte kände för att gå tillbaka, så blev det att jag snabbade mig tillbaka med sista bussen.
Sen blev det en kort sväng genom stan å titta på alla fulla glada människor. Hoppades nästan att jag skulle stöta på någon bekant utanför BackStage. Som sedan skulle slita med mig ner å hälla i mig lite öl, men så blev då inte fallet.

Så nu sitter jag här helt för mig själv, lyssnar på Say Anything och tänker tillbaka på änglalika sagosommardofter <3
Blir nog att slå på Iron Man 2 snart, då jag nötte Iron Man igår innan jag somna.
Hoppas att Chewburto får tid över att komma förbi imorn också :D
*Hoppas Hoppas Hoppas!!!*


You "Drive" me nutts ;P

Är svårt å beskriva hur slut jag känner mig just nu. Efter nio timmar i driven idag känns det som min hjärna har förvandlats till smältost och runnit ut genom örat >.<
Hade helt glömt bort hur slut man blir efter en hel dag av konstant brus, billjud och döva/korkade billister. Sen får man ju aldrig andas heller, för biljävlarna slutar ju aldrig komma! 
-Oh god it never ends!
Näe skämt åt sido. Gillar faktiskt driven pga att det händer någonting där hela tiden. Så man hinner aldrig stanna av och börja räkna sekunderna på klockan. 
Dagen har helt enkelt gått väldans fort med andra ord, och jag känner att det kommer bli repris imorgon ^^
Hoppas bara att jag har lite energi över till fredagskvällen när jag slutat.

Nu ska jag slå på nästa film i Avengers raddan. Spikade av Captain America igår. (tänkte se igenom alla innan man går å se The Avengers på bio ^^) Så dags att göra mig en mysig stooooor kopp te och försöka att inte slockna allt för fort :P

Länge sen jag lyssna på min Svenska kärlek ;P
Men den här låten har vandrat i mitt huvud hela dagen ^^

El Tjocko!

Oufgh.... Jag är nog mitt tjockaste just nu..
Har suttit och svullat kina buffe med coola Katta, balla Bea samt hennes mor idag. Och fast jag var tokmätt redan efter första tallriken, så övertalade dom mig att ta en till.. Och nu orkar jag knappt leva. Men fean vad gött det var alltså ^^

Sen har jag tillslut fått prata med dom på Krebo idag också. Dom hade inte så stor koll på ärendet, men nu har jag pressenterat mig iaf och satt min sida i rullning :)
Hade tänkt sitta och göra mina trainee kurser inför Max-skolan idag, men min chef verkar inte ha tid med att godkänna och skicka dom till mig. Så jag tar mig en kall istället och inväntar kvällens äventyr.

För övrigt så kommer det kanske
finbesök till helgen ^^
Hoppas! <3

Introducing ThABoooB 2.0

Så efter många timmars bökande och pillande med marginaler, pixlar och html koder känner jag äntligen att jag är klar! :D
Eller jah?.. Tillräckligt klar för att kunna kasta bort den gamla fula klumpiga iaf ^^
Har hittat lite små saker som jag förtfarande inte är nöjd över. Men Det får jag ta när jag känner att jag har tid ;P
Men om ni har några kommentarer negativa som positiva. Ser nånting som ni stör er på eller buggar sig. Skriv gärna i kommentarerna. Så ska jag göra mitt bästa för att fixa det. 

Om ni inte får den att funka pröva trycka CTRL+F5 några gånger så borde den gå till sig

I Övrigt så har jag helg nu och bara njuter av lugnet. Har varit en hel del jobb, fart och fläng på senaste.
Inte för att jag klagar med tanke på hur kul jag har hela tiden. Men min gammla gubb kropp börjar säga ifrån. Så just nu ligger jag med fötterna dinglandes utanför soffkanten och bara slappar som mitt allra slappigaste.

Har även gjort klart med chefen om att jag ska få göra en POWER UPPGRADE. Det vill säga kasta bort den vita tråkiga mössan och ta på mig den fina gråa med +7 i burger flippin skills.
(Ser det hela framanför mig i en cool Sailor Moon förvandlings animation)
Så nu ska jag åka på Max-Skola i vår huvudstad i slutet på maj.

Ovanligt nog så har den här låten varit
min språngbräda genom dagen :P

Arbetsförnedringen

Det finns en statligt styrd organisation här i vård land som kallas för Arbetsförmedlingen. Där 90% av deras anställda inte kan sitt jobb och inte har någon aning om vad dom pratar om, 30% av dom är (inte för att på nått sätt vara otrevlig eller rasistisk nu) inkompetenta invandrare som inte kan göra sig förstådda för att dom inte förstår språket.
[Nu är det här siffror jag tagit ur mitt eget huvud, men sanningen kan inte vara långt ifrån.]
Visst jag förstår att dom anställer folk som kan flera språk för att det är många som går på arbetsförmedlingen som inte kan svenska. (Nog för att, lära sig svenska borde dom gjort så fort dom landade istället för att söka jobb) Men dom kan väll inte anställa människor med väldigt bräcklig svenska att arbeta på en byråkrati full av konstiga regler och svåra svenska ord?

Har gammal alfa-kassa och plocka ut egentligen pga av dom där idioterna.
När jag började gå där fick jag informationen om att jag inte hade rätt att söka det eftersom att jag saknade slut betyg. Det här var ju självklart bogus, men det fick jag veta först några år senare när jag var där och dom ifrågasatte varför jag inte hade alfa-kassa. IDIOTER!

Nu har jag bråkat med dom ett tag om flyttbidrag som jag har all rätt att söka. (En utav de få sakerna Moderaterna gjort som jag faktiskt tycker är bra)
När jag var in innan jag hade jobb och pratade med dom om detta och ville ha information. Var dom jätte trevliga och tycke det var jätte trevligt att jag ville ge Trollhättan ett försök trots arbetslösheten.
Sen när jag fått jobb går jag in igen för att berätta det och påbörja min ansökan om "bohagstransport". Dom blir jätte glada över att jag lyckatslanda en heltid. Men får då höra att jag måste ha med mig anställningbeviset. Vilket är helt logiskt. Men jag meddelar dom att jag inte har fått det än eftersom min chef väntade på att min handläggare i Skellefteå skulle godkänna nystartsjobb och skicka tillbaka papperna. Men dom antecknar att jag har varit där, och att jag ska återkomma med anställningsbevis.
När jag tillslut har fått mina papper underskriva och klara och ska gå in för påbörja min ansökan. Då börjar dom uppföra sig jätte konstigt
Säger först att jag måste komma in med anställningsbeviset två veckor innan jag påbörjar min anställning ^.o Vilket är hur konstigt som helst. Vadå om man får ett jobb i annan ort och min chef vill att jag ska börja direkt. Ska jag då säga att jag inte kan det för annars kommer jag ha svårt att få ihop pengar till flytten?
Sen så har jag inte fått den informationen och det har inte stått i något utav de informationsbladen jag har fått.
Så jag idkade att det i så fall var deras fel, eftersom dom inte gett mig information om detta och att det inte går hitta i någon utav de länkar och papper jag fått för att lära mig mer om hur det funkar.
Efter en massa om och men, så kan inte dom heller hitta just den här punkten. Så då lägger dom ner tjafset om just detta. Men börjar istället säga att det är min handläggare i Skellefteå som ska ta hand om detta. Men har i tidigare diskussioner med min handläggare och dom här i Trollhättan, kommit överense om att dom här i Trollhättan ska ta över mitt "fall" när vi hade fixat allt annat och det bara var flyttbidraget kvar.
De idkade också på att jag måste ha en fast bostadsadress här i Trollhättan innan jag kan söka. (Vilket jag inte riktigt har än) Men det kändes faktiskt också ganska logiskt.

Men nu har min handläggare i Skellefteå varit snäll och skickat alla papper till mig, och när jag sitter och läser informationsbladet igen. Hittar jag den här raden.
"Bostad på anställningsorten
Vid beslut om bohagstransport ska du ha fått bostad i den nya arbetsorten
eller i dess närhet. Om ditt permanenta boende inte är ordnat kan beslut om
bohagstransport tas även till en tillfällig adress på inflyttningsorten."


Vilket betyder att jag inte behöver ha en klar bostad. Kan lika gärna göra som jag gör nu och bo på första bästa soffa, så länge jag har någonstans att landa med möbler, vilket betyder föråd osv.

Har alltid velat dumförklara arbetsförmedlingen. Dels för att dom egentligen inte har en aning om vad dom håller på med och dels för att det är en helt menlös orginisation. Det ända bra dom gör är att tillverka jobb (lodsas jobb enligt mig då). Resterande "bra" saker som de håller på med, skulle försäkringskassan/soc och medborgarskolan kunna ta över.
Visst det skulle bli sjukt många nya arbetslösa om man la ner den menlösa orginisationer. Men det skulle också lösa upp många många miljoner i stadsbudgeten som skulle kunna användas till att skapa nya och riktiga jobb.

Skulle nog kunna ranta om detta ämne i alla oändlighet men sätter väll stopp här. Nu har min Handläggare i Skellefteå tagit över iaf. Vilket just nu känns bättre.. för han verkar iaf vilja att jag ska kunna ta mig hit och påbörja mitt nya liv så fort som möjligt.


Nattsvamlar

Mina tankar springer runt med badbollar och hoppar av lycka.
Jag kan inte fokusera, jag kan inte sova.
Men vist fean känns det som jag drömmer ändå? ^^


Nytt, Rent och Städat

Håller på med ny design på bloggen.. och det ska ändras helt från grund.
Tänker göra mitt bästa för att få den jävligt lätt navigerad och stilren. Men det är sjukt mkt pillergöra det kan jag lova.
Satt säkert 6h inatt och pilla och har inte ens kommit halvvägs >.< Men det börjar se riktigt bra ut iaf.
Kan inte fatta att det ska vara så sjukt mkt bök med kodning och inte heller hur fean någon kan lära in sig all kodning utan till.
Propps till programerare alltså :P

Har tvättat idag, så nu har man äntligen lite rena kläder. Skönt att slippa gå runt och känna sig som ens slusk måste jag säga. Snart ska vi bege oss mot Coop och storhandla lite, sen är det tydligen quiz på Bishops ikväll och folk tycker att vi ska dit. Så det blir väll så.
Men det blir fean i mig inge ölande ikväll ska ni veta. Upp och jobba imorgon. Sen måste jag börja tänka på flytten också. Så nu blir det spara spara spara varenda lite slant.

Har lyssnat på Say Anything non stopp sen igår
Dom växer verkligen på mig
Kanske rentav ett nytt favvo band? ;)

To be Concluded

Det blev "to be concluded" ändå 
Trodde verkligen inte det. Hade som gett upp sattsningen på att gå ut. Hade som bara sutte hos Sara å chill druckit nått glas vin å lyssnat på musik å snacka skit. Men just när jag skulle gå och möta Bea för att låna hennes nyckel. (då jag ska få låna hennes lägenhet så Sara och Patrik får vara ifred) Så fick jag ett sms får kÖng Roosen som tyckte jag skulle komma till buttlers.
Tänkte why nott.. och det gjorde jag fean rätt i.
Psy-trance och house, blandat med diverse radio hit trance remixar. Så jag har fan gott loss och stampat som en gud ikväll :D

Rave demonerna tar över mig alltså så fort nån form av psy-trance spelas på dansgolvet.
Nu var det typ färdig festat för ett bra tag.. fest budgeten är nog slut nu för den här gången :P
Men makalöst vilken underbar helg det har varit ^^ inte en lugn el tråkig stund

Men nu blir det att snöra sig mot John Blund, krama ett visst täcke och drömma mig tillbaka genom helgen. Jobb imorgon eftermiddag så då måste jag vara mitt allertaste!
Så nu hänger jag upp skylten.....
THE END


Mitt nya vackra liv

Tja bloggorinos! Long time no se alltså ^^
Haft en utav dom bästa helgerna sen jag kom hit!
Trotts av brist på sömn, jobb och bakfylla. Vi började i torsdags med att dra ut på Backstage, där jag tog en öl chilla läget och pusta ut efter jobbet. Dum som jag är går jag självklart ut samma kväll som jag får lön, så när kl slig 12 var det ganska kört. Då kasta jag kortet på bartendern och skrek SHOTTS SHOTTS SHOTTS! :P Men det gick bra ändå. Tog iaf upp "to be continued" skylten tillslut, greppa min roomie i armen och började vandra hemåt.
Vaknade dagen därpå som mitt svagaste, men det var bara att he sig upp och bege sig mot Överby för ett 8,5h pass of burger flippin.

Sen starta vi del två.
Snabbt hem och in i duschen för att sminka mig och göra mig fin. Sen första bussen mot Karlstorp för att hämta vin och krama lite folk, sen tillbaka. Tog ett glas och snackade lite skit med Saras och hennes kille. Sen mot festen.
Efter mkt grymt dyngprat, ett hetsigt men intensivt lyckat försök till att öppna en vinflaska utan korkskruv. Så fick jag höra att kl var två och vi hade missat krogen. Måste haft sjukt kul med andra ord eftersom klockan gick så fort ^^ Så kvällen avrundades med en övernattnings efterfest som tyvärr drog igång så fort alla hade slagit sig ner. Det gick ju leva med ändå med tanke på att jag vaknade upp bredvid en ängel.

Thats right people! Har faktiskt träffat en ängel i helgen, Och just nu ligger jag och tittar på henne medan hon sover (tokigt söt btw) och kan inte sluta fånle för allt i världen. Började faktiskt tvivla på att jag att jag skulle känna nått liknande igen. Att jag ens skulle våga tillåta mig själv att göra detta. Kan iof vara så att jag lät det börja bubbla för att detta inte kommer bil nånting mer. Men fan var underbart det där pirret är. Helt oförståeligt att man faktiskt kan glömma bort det


Men helgen är inte slut än ^^ får se om the blev "the end" eller "to be concluded" skylten som jag la upp igårnatt

nånting bugga när jag skulle lägga upp inlägget imorse, så det åkte upp nu istället ^^

RSS 2.0