En annan Uppdate

Vissa har klagat på att jag skriver för lite nu när jag har flytt kalla norrland. Jag håller iof med er till en viss grad. Men om jag ska vara ärlig så sitter jag mest å kelar med Tobbe om jag inte är på jobbet dvs. Så här händer det inte så himmla mkt tyvärr. Om ni inte tänker på alla miljontals nya intryck jag får uppleva varje dag. Men det orkar jag fean inte skriva om... Kom hit å upplev själv istället ;P

Har fått en heltid på Max iaf! Så nu är det bara å jobba röven av sig tills man blivit miljonär ^^ Vilket inte borde ta allt för lång tid i den här takten ;)
Har än så länge inget att klaga över på jobbet.. förutom jobbet då... Men vem fean tycker egentligen om ett jobb som man hållit på med i några år? Det är ju ändå kollegorna som gör grejen och dom verkar vara awesome så.
Huvudsaken är väll att man trivs, och det gör jag! Som fisken i vattnet! Går runt där å sprallar å sprätter som den glada Bobban ni alla känner.

Har även bytt bostad för att avlasta min älskling och hans bättre hälft. Började bli lite små trångt där på Karlstorp kände jag.
Så jag bor nu hos den väldigt trevliga fröken Sara, flytta in igår mitt under förfesten. Men det är väll sånt jag får ta när jag är en lazyass slowpoke :P Nu är jag dock helt ensammen hemma. Hon skulle åka bort under helgen så jag är just nu helt själv (om man bortser från det två små söta kissekatterna som ligger och snoozar brevid mig) för första gången sen jag entrade Trollhättan. Det känns både jävligt skönt och konstigt på samma gång. Men egentligen så påminner dig mig bara om hur mkt kollektiv människa jag egentligen är. Så det jag borde göra är å leta kollektiv eller roomie. Men då var det väll det där med att växa upp också? (Varför man nu ska behöva göra det!?) Och det är väll lite mer vuxet att skaffa en ordentlig och fin lägenhet på alldeles egen hand tyvärr.
Stort tack till Sara iaf som tar in mig och erbjuder mig sovplats bara sisådär trotts att vi knappt känner varandra.
Men vi får hålla tummarna på att jag hittar lägenhet snart så jag inte behöver belasta någon annan än mig själv.
Fram tills dess så får jag rocka Trollhättan tillsammans med Sara. Så håll i hatten säger jag bara ;)


En liten Uppdate

Om jag ska börja med det lilla negativa så måste jag sorgligt nog meddela att min ipod blev bortappad/stulen förra helgen när jag var å prova på kroglivet lite.
Tur nog så hade jag en backup men det är en äldre modell så har ingen kamera längre. Vilket enligt mig suger apröv.
Hur ska jag nu kunna dokumentera mitt nya liv på bästa enkla sätt?
Sen har jag även fått en liten kortsläng av ett såntdär slämmigt och hostande litet virus som bara vill mig illa. Men det börjar kännas bra det med :)

Så, nu var det nog med tråkigheter.
I övrigt är allt bra.. Tänker inte låta några små petitesser som de två ovannämnda å störa. :)
Har lyckats styra ett jobb på Max.
Jepp jag menar det! Jag blev Maxare igen.
Lär väll också fortsätta som det ett bra tag iaf. Funderar på att försöka ta tag i studierna igen till hösten. Så det kan ju vara bra att ha ett jobb tills dess. Och även under tiden man pluggar.
Lite extra pengar är ju aldrig fel ;)
Sen så verkar jag ju ha fått riktigt grymma kollegor och chef. Känns verkligen som att jag kommer å trivas.... ett tag iaf :P

I övrigt händer det väll inte så mkt. Glider mest runt och njuter av solen tillsammans med min ståtliga vita riddare ;)
Må saker och ting fortsätta i samma riktning nu så att jag kan flytta klart å känna att jag är hemma ^^

Men så fort jag har skrivit anställningen (vilket jag hoppas på blir imorgon) så ska det börja hända grejjer. För då ska det börja planeras flytt!


Norrländska tackter i sörländska skogar

Snön har smällt bort som tur är. Och vi hann få lite sommar sol nu på morgonen. Men nu är det mest lite gråmulet och det blåser som om gudarna tränar sina blåsinstrument.
Men vem orkar bry sig om det? För humöret är på topp och kaffet är av den godaste sorten.
Slapp även bakfyllan idag, med tanke på att jag inte fick i mig mer än en öl och ett glas vin igår.
Vi kan väll säga att man blev lite norrlandslat å sa att vi tar det imorn istället ;P
Så nu kör vi, fest ikväll & bakfull imorn ^^
Blir att förfesta med öl, defenitivt 50 spänn och dåligt omdömme. Sen äre nog bäst för Trollhättans finaste flickor att passa sig.
Because to night...
BOOOB THE DRUNKENING IS LOOSE!


Nu knäcker vi första!

Norrland stalkar mig!? :O

Visst är det typiskt min tur? Att när man vaknat och ska gå ut för att ta morgonciggen så får man en sånhär fetsmäll i ansiktet.



Och Tiina skyllde självfallet på mig. Kanske lika bra att man åker upp igen då å tar snön med sig tillbaka?

Näeeee... Skulle inte tro det vah ^^

Sitter nu å vänta på att världens bästa Lilly ska ringa mig på skypen, nu när jag inte hann ringa å gratta henne igår. Sen blire en runda ut på nå marknadsområde och dela ut cv:s. Hoppas på att jag får nå jobb snart.

Ska försöka övertyga Prozze å dricka nå brewskiez med mig ikväll så jag får en chans att prova kroglivet här i Trollis.

Trotts att man inte ens varit borta en vecka än har man ändå börjat saknat några få kärlekens människor.

Typ som det här spjuvret ;)

C yah soon hun!

Bye Bye Skell. Hallå Trollis! :D

Så var man äntligen framme i Trollhättan :D
Solen skiner, inte nån snö så vitt jag sett.
Mitt humör är på topp och jag kan inte sluta le ^^

Min tågresa var ganska händelse lös. Och eftersom jag har svårt för att sova på tåg, så blev det att jag mest bara att jag satt å såg Chuck i 16h. Tur att det är en bra serie iaf.


Som ni ser så var jag väldigt road.

Jag anläde i Göteborg vid halv 12. Sen satte jag mig å vänta på att Prozza å hans tjej skulle komma å hämta mig.
Kan knappt beskriva hur glad jag blev när jag äntligen fick se mitt lilla gullegryn igen ^^

Nu har jag stationerat mig och känner mig varmt välkommen. Dom har till och med varit så himmla gulliga och gjort iordning ett litet sovrum åt mig vid hallen :) Kunde inte bli bättre



Tror jag kommer trivas här :)



Bara 1 dag kvar nu :D

Pirret börjar växa. Det gör iof halsontet också men får väll packa med en te termos i värsta fall :)

Ska mysa ner mig med ett kopp nu iaf å se ett avsnitt Chuck innan jag tar tag i dagen.
Blev lång sovmorgon idag. Med tanke på att jag inte kunde somna förns vid 6-7 i morse. Trotts att jag var så trött att jag trodde jag skulle dö där vi 2-3 tiden. Hoppas sömn problemen försvinner när jag kommit ner.
Har ju faktist inte lyckts se "the creep" på nån dag nu å humöret har börjat gå uppåt. Bara jag slipper se hon idag också så det blir en lugn och harmonisk resa imorgon ^^

Måtte det bara gå bra för mig nu
för en gång skull....

RSS 2.0