Why karma... Why!?

Ibland kan man verkligen undra vad fean man har gjort för att förtjäna denna karma? Först dödsstöten nr 1, sen när man äntligen börjat blicka lite frammåt å längta tills man är i Prozzes armar igen, för första gången på 2-3 år. Så då ska man självklart gå å bli sjuk också fyra dagar före man ska åka. Jag menar vad är oddsen!?

Så nu ligger man nerbäddad i soffan under ett täcke och en fillt med en kopp te i handen och kurerar sig. Hoppas det är mkt bättre imorn. Nu kommer jag förhoppningsvis ha lättare för att somna iaf :)

Passande att Scrubbs musikal avsnitt började på tv nu. Med tanke på att man ligger å längtar till sin lilla boy-toy.
Antar att dom flesta vet vilken låt jag tänker på då ;P

- This one is for you bro!
c yah soon ^^

Segstart

Inte direkt lika produktiv dag som man hade hoppats på. Produktiviteten har nämligan varit lika med noll idag. Så jag får fan ligga i imorn så jag kommer ikapp. Hade som hoppats på att hinna få det mesta av lägenheten ihopplockad innan jag far på söndag. Så då slipper jag oroa mig så mkt över att packa sen när jag ska åka tillbaka för att flytta resten.

Måste komma på nått sätt å skaka av mig deppen några dagar så att mina armar och ben inte ska vara så tunga. Men det är väll lättare sagt än gjort. Får helt enkelt hoppas på att det känns bättre imorgon.
Vill att dagarna ska gå fortare nu så jag får mig härifrån nån gång.
Upptäckte ju som igår att man kan fan inte ens gå på stan utan att ens ögon ska förgiftas av äcklerna.
Men som tur är så har jag världens gulligaste brorsdöttrar. Lilly vet verklien hur man ska få mig på bra humör. Vi brottades (hon vann självklart :P ) och lekte med våra pangare som vi byggde. Sen så fick jag båda puss, kram och klisterörhängen. ^^

Kommer bli tråkigt att inte få vara med och se dom här två underna växa upp. Men det är väll sånt jag får ta.
Nu ska jag iaf försöka göra ett snabb ryck innan jag ska hoppa i sängen. Det är en dag imorgon också.
Jag har sjukt mkt och göra! >.<
Sen ska jag mysa med den bästaste Michelle för sista gången innan jag far. Kan ändå bli en någorlunda bra dag imorn iaf... Får helt enkelt hålla tummarna

Is there no end?

Ligger här sömnlös.. Känns som det börjar bli en trend. Vars är dom starkaste av sömntabletter när man behöver dom?
Biljetten är bokad nu iaf och jag lämnar den här hålan för gott den 4de. Så bara en vecka kvar nu tills man får chansen till att prova ett nytt och bättre liv. Utan lögner, ryckten och förrädiska äckel.

Umeå vad en mindre lyckad kväll. Allt gick bra till att börja med. Gick runt skrattade, tjoade och flög som jag brukar göra. Hade just börjat släppa alla elaka tankar och trycket jag haft över bröstet dom senaste dagarna kändes knappt av längre. Såg ut att bli en mycket lyckad kväll.
Men sen så skulle självklart avskummet komma å visa upp sitt äckel.. Förstår inte vad hon tänkte med att komma, speciellt eftersom jag sagt åt henne att stanna hemma från umeå så det inte skulle bli nå tjafs.
Men dom skulle bestämt dyka upp ändå, som om det på något sätt skulle kunnat sluta bra. Men jag antar att det var bara för att förstöra för mig ännu mer och få mig att hata mit liv lite ytterligare.
Så efter ett stort antal välriktade skälls ord och aggresions utrbott slutade kvällen med en ordentlig fylla, tårar och en söndersparkad stortå.
Skönt att jag har underbara vänner som tar hand om mig iaf.

Inte nog för att hon sabbat det mesta i mitt liv. Men hon har även sabbat min tempraments streak. Har fean inte varit arg/förbannad på 4-5 år fram tills nu. Har dock inte varit förbannad så här länge i streck heller. Alltid nån form av nytt personligt bästa iaf.

ska väll försöka somna igen.. hoppas det går bättre den här gången



Sleepless in Ytterbyn

John Blund vill inte vara min vänn ikväll. Allt han ger mig är bara mardrömmar och tunga tankar. Så nu gav jag upp... Hoppas jag kan få någon blund mitt på dan iaf så jag orkar med kvällen
Mardrömmar!? Jag som inte har brytt mig eller låtit mig röras av en mardrömm på flera, flera år. Har som alltit bara vaknat rykt på axlarna och tyckt det var lite små häftigt.. Nu vakna man i panik alldeles kallsvettig. Men det går väll över.

Tog mitt pick och pack och flydde till ytterbyn, för att imorgon dra vidare till Umeå å supa mig redlös. Pallar inte en sekund till i den där jävla hålan dom vill kall stad. Vilket har fått mig att ta ett ganska stort beslut. Om drygt lite mer än en vecka tar jag mitt pick och pack och lämnar Skellefteå för gott. Har ingenting att hämta där längre förutom elende och dåliga minnen. Offrade nästan hela min umgängeskretts för henne. Men tji fick jag, blev pissad rakt i ansiktet, pekad och skrattad åt för att sedan bli lämnad skadeskjuten och blödandes.
Ni som tycker jag låter som en gnällig liten jävla fjortis.. Vilket jag iof kan hålla mer om att jag gör. Så har det sina legitima anledningar. Tänker inte gå in på det allt för mkt å gnälla ännu mer. Men tro mig hon förtjänar inget bättre än att ligga i rännstenen och ruttna bort.

JÄVLA HORA!!

Det finns en lögnande elak äcklig och förädisk liten råtta i den här stan.
Som säger dom vackraste orden du fått höra till dig, och får dig å känna dig som världens lyckligaste människa..
Men i själva verket så menar hon inte ett ord... Utan hon ser dig bara som en knulldocka/tidsfördriv i väntan på "bättre" tider.
Så låt dig inte luras av hennes "vackra" skal för innerst inne är hon en utav dom fulaste människorna som skapats.

Önskar att hon å björnen kunde byta plats


Städa, Supa.... slåss? ^.o

Nu jävlar har jag varit duktig å inte varit full en endaste gång sen typ den 10nov. Tror jag totalt druckit 3öl under den tiden... Så en öl i månaden typ :P Så i helgen borde ni passa er för jag ska fean ut å vara galen! ;D
Hoppas bara jag får med mig nå vapendragare, men jag har förtroende för Chewberto ;)
Men om ni planerar fest eller bara vill göra mig sällskap över några öl får ni gärna höra av er :)



Idag är den stora och efterlänktade tvätta å städa dagen, börjar fean bli svårt å röra sig här hemma >.<
ligger i sängen, myser frukost och ser på The Voice. Jag tror dock redan nu att de gjort 2012 bästa rap-attack.
- Jag har en baksmälla ååååhhhåååååååh!
Å sjävklart så läste dom upp min kommentar i direkt sändning också :P ......Bob-Ban thats what they called me hAhA

Har kommit fram till att jag behöver fean en hobby. Har börjat bli lite leds på tv-spel hör å häpnad. Den dagen trodde jag aldrig skulle komma. Att bobban faktiskt inte känner för att slå på en konsol... Men det är nog bara någon konstig fas som förhoppningsvis går över snart :)
Hoppas det bara inte tar allt för långtid annars kommer jag att dö av trisstess. För hobby planerna får vänta tills  pengarna har kommit så jag kan köpa lite färg, penslar, dukar och grejjer. Har som sagt fått upp suget för att börja måla igen :) Har några grymma ideer men måste hitta mer insperation någonstanns ifrån. Men det är väll sånt som brukar komma av sig själv.
Nu måste jag sätta igång så det blir något gjort av dagen. Tror att att Bob Hund ska få hålla mig sällskap med städningen idag... Var fean ett bra jävla tag sen man lyssna på dom.


Morgonstund med Macka i mun

Godmorgon världen!
Jag fick mig lite sömn ändå. Inte direkt normal tid, men fått in 4-5h nu på morgonen ändå. Kanske man kan somna någorlunda normalt ikväll iaf... *hoppas*
Nu ligger jag i sängen och käkar frukost, spelar gitarr och vrålar. I väntan på att bli upphämtad för Bodaborg! :D



I övrigt så såg jag tillslut klart Doctor Who igår *snyftsnyft* känns lite tomt och enamt nu när inte Doktorn kommer att rädda världen stup i kvarten längre. Men vilken resa. Helt klart top 5 favorit serier. Men man kanske ska börja nöta igenom Doktor Who från 70talet dÅ?
bara typ 50gig om jag inte minns helt fel. :P

In other news så har vi en födelsedag idag. Nämligen ingen mindre än min Underbara saga Tove som blir äldre :D Den Tove som är på fantastiska äventyr på andra sidan jorden just nu. Vilket jag tycker är störande just nu när jag vill kasta mig på henne med världens födelsedagskram... Men jag får väll lagra den tills du kommer hem helt enkelt :)
- You been warned! ;)
Men jag hoppas att hon får en utav dom bästaste dagar, och hon är verkligen saknad ska hon veta!

Tittade igenom gamla album å hittade den här urålderliga bilden.

- Tänker tillbaka på en tid då världen var vår.
Miss you lovebun <3<3<3

Sleeping in Seattle

Efter att mobilen dött utan att säga till mig, så gick mina tidigare 2h söm som jag hade planerat och blev 14h bara sådär :O Lite ohyffsat av sömnen & mobilen för den delen om jag får säga det själv. Och jag som hade planer om att springa på stan och grejer idag. Tror jag missat Oden idag också :/
Men får se om jag får mig upp i tid imorn så man kan göra några snabba ärenden då. När man nu kommer lyckas få sig att somna ikväll, med tanke på att man just vaknat!?
Nåja... Har inte hunnit skapa några planer, inte införskaffat någon alkohol. Så då får det väll bli att kanske dega kvar i sängen?
Min rå mysiga säng, med mina tok sköna & dyra påslakan.. Där jag nu ligger med datorn i knäet inmysen bland kuddarna lite små morgon trött sådär.... Ingen som vill komma å mysa med mig? Finns rum för minst 1 till  :P



I morgon Har Super Cissi bestämt att vi drar ihop ett gäng å tar ett gympa pass på Bodaborg! :D Det ska bli kul ^^ Har bara varit där en gång tragiskt nog, och det var i 8an när vi hade nå friluftsdag med skolan om jag vill minnas rätt. Ska bli kul å se alla nya rum & pussel. Så många man hinner med det vill säga :P
Sen får vi väll se vars dagen slutar.. känns tråkigt om det skulle stanna där liksom ^^

Min lilla mysmyra Michelle ligger hemma och är sjuk :( och det gillas inte! Hade ju planerat värsta go middagen förra helgen. Men börjar känna att jag måsta äta den själv eller med nån annan snart. Allt som inte går frysa börjar ju känna att det kanske är dags att kasta in handuken :P
- Försöker inte pressa dig nu gumman, gnäller bara lite i almänhet :)

- Get well soon hun ^^

RSS 2.0