Dublett förkylningar, mys och tv-spel

- HOST HOST, SNÖRVEL & AJ! MINA REVBEN GÅR AV!

Från yttrande byar har en äcklig liten bakterie hoppat ner i min hals och bestämt sig för att ha disco med alla sina vänner och alla dem känner, och det är fean i mig inte så vidare omtyckt från min sida det kan jag lova >.<

Allting började i fredags med feber, hosta å lite snörvel... Inget som var allt för jobbigt, hade lite feberont i kroppen men annars vare som bra.
Och lördagen skulle spenderas med tv-spel och kurering. Hade slagit vad med Biggaroo om att jag skulle hinna spela igenom Spore Heroes (till Wii) innan hon var tillbaka från allt tjejfestande.
Men blev självfallet tvungen att leka vit riddare istället när Michelle ringde å skrek i panik. Hon var tydligen på ett riktigt kÖrv kalas där dom bara tittade på hockey. Och eftersom varken hon eller jag har något större intresse av sport så blev jag så illa tvungen att fara å hålla henne handen. Febrig, slemmig och äcklig som jag var. Hon ska då vara glad över att hon har en sån fin vän som mig :P Sen blev det dans och utgång på all-stars.
Dagen efter gjorde förkylningen sig påmind igen vilket jag antar att jag förtjänade, med tanke på att jag inte direkt tog det lugnt dagen innan. Men redan samma kväll började jag känna mig mkt bättre och på måndagen kände jag mig helt frisk förutom lite snörvel. Så jag tog ut seger och firade ;)
Men då Bestämmer sig den äckliga lilla bakterien att göra ett anfall till... Så igår natt satte det fean igång på allvar. Nu vill jag nästan ta livet av mig varge gång jag hostar eftersom det känns som att jag har en Alien i bröstet som är påväg att hoppa ut >.<
Men det är väll bara att genomlida. Tur att man bli omskött och lite bortskämd av den finaste <3
Om man ska plocka nå positivt från det här så har jag haft tid å rota igenom min gigantiska Wii katalog. Sitter just nu med Star Wars: Force Unleashed 2 och har planer på att ploppa in Super Mario Galaxy ^^

I övrigt så börjar jag bli sjukt leds på allt sketet helvete som kretsar runt om mig just nu. En skitsofren instängd korkad människa som vägrar hoppa utanför sin egen lilla värld, inse vad som har hänt och ta värkligheten för vad den är.
Och en super dunder dubbel förkylning som kommer att ta livet av mig.
Men som sagt bara att genomlida allt kommer att ordna sig i slutändan.


Och regnet det bara öser ner.

Så steg man upp en timme tidigare än behövligt imorse pågrund av att en viss Cissi gillar att sova ;P
Men det var väll lika bra. För annars hade man väll fortfarande legat å dragit sig när Michelle å hennes fina rumpa kom på besök ^^
Så det blev en trevlig morgon, med god frukost och mysigt umgänge från två av stans finaste flickor.

Efter det blev det en vända på coop med mina fina mor, och ett besök hos Therese å hennes underbara små tjejjer :D

Idag har det varit en regnets dag så det har varit tvättstugan, god "snabbmat" som bestod av kamben och yoghurt, en liten tupplur, massa fula men välförtjänade svordomar mot moderat jävlarna!. bla. pga det här och det här och nu är man i fullgång med städning.

Tror att Skrillex ska få hjälpa mig städa klart, så jag kan mysa ner sig sen med gott samvete :)


I´m FLINKING!

Riktigt skön dag! ^^
Även fast man i mesta del bara låtit röven växa idag, så har dagen rullat på i glada toner.
Little big planet 2, Zombie killing, Final fantasy 3, trevligt umgänge och massor av mys! ^^

Nu blir det snart att mysa ner sig i sängen och flyta bort i drömriket för att kriga lite.
Måste vara pigg å rask imorgon, för imorgon ska fina Michelle komma förbi och morgon ruva lite. Sen ska jag åka å handla med värdens bästaste mor. Ska nog försöka fara å hälsa på mina två otroligt fina brorsdöttrar också :D

Nu iväg till Nangiala och äventyra!

Vackra liv

Vilka hårda, komplicerade, förvirrande men helt underbara dagar det har varit ^^
klart man har ångest över dom man sårat och komplicerat saker för på vägen, men den här kärleks känslan är för stark för att jag ska kunna ignorera. <3
Så mycket pirr, så mycket lycka, så mycket skratt och så mycket glädje.
Så mycket man vill skriva om men borde undvika helt klart ;P

Idag blir det att mysa med Joel å spela lite tv-spel verkar det som. Kvällen är lite defus fortfarande, men jag har mina ideér ;)
Men nu är det dagst att sluta drömma å dra tummen ur röven, plocka bort mysfrukosten och studsa in i duschen så det blir nånting av den här dagen :)


¤ - ♥ - ♥ - ♥ - ¤

Arbetsförnedrande Älghjärtsbiffar

Lyckades ta mig upp i morse trots brist på sömn inatt :D
Så utan kaffe i kroppen och bara en halv morgon cigg så sätter jag mig på cykeln och dundrar iväg mot Arbetsförnedringen.
Är väll förberädd på vad jag ska säga för att dom ska ge mig svetts utbildningen som jag har sagt att jag velat ha ända sen jag hoppa av gymnasiet för ca 5 år sen.
Så rå peppad inför mötet kliver jag in, bara för att få veta att han jag har haft bokad tid med i 2-3 veckor nu är på kurs och inte kommer tillbaka förns på måndag eftermiddag >.< Snyggt jobbat säger jag bara!
Men optimisten i mig säger att,
- nu är du uppe i tid iaf, så nu hinner du kanske få nånting gjort idag innan klockan har tickat till kväll. :)

Igår var stora städar dagen! Och det börjar faktiskt bli fint å beboligt här nu ^^ bara lite vråte å massa papper som måste rensas å sorteras kvar nu.. Men det låter mer som söndags göra ;D
Min underbara mor var också förbi igår med massa smått och gott från deras trädgård. Pluss ett gäng sjuuuuukt goda älghjärtsbiffar :) Säkert minst 10år sen jag fick äta nått så gott ^^


BoooB + The Doctor = Sant <3

Mycket som händer just nu. Men det ser ut att lugna ner sig lite nu ^^
Gårdagen inledes iaf med en mycket trevlig runda på stan med den fina Michelle.
Jag hittade denna vackra mössa som satt som gjutet på henne. Men hon var inte lika övertygad.
- Vad tycker ni?


Sen efter det blev det hem å käka köttbullar å se Doctor Who resten av kvällen.
Om ni missat dena genialiska serie så borde ni verkligen ge den ett försök. I två års tid har jag varit en bakåtsträvare och irriterad diverse kompisar som varit på mig å tjatat om hur bra serien är och hur mycket jag skulle älska den...
Nu förstår jag inte varför jag var så dum å inte lyssna på dom 0.o
Slog igång första avsnittet för knappt en vecka sen, och har redan spenderat ca 20h av mitt liv på den :)
Så ta å se den.... SE DEN SE DEN SE DEN!!!!11
och bli lika förälskad i doktorn som jag har blivit.
Vill så mycket att han bara ska dyka upp här i sin Tardus och ta med mig på äventyr i fjärran galaxer.

Idag regnar det som vanligt, så idag är det städa och mer Doctor Who på schemat :D


Back in the days

Ligger här i soffan å tänker tillbaka på en tid som gång var. En tid då de största bekymmerna man hade var när brorsan krossade ens fina lego konstruktioner. Eller vilken tjej i klassen man skulle våga dansa med på discot. När bygga gigantiska snö grottor och springa på äventyr i skogen var bland det bästa som fanns. Tecknat, Turtles gubbar, aktion force & 8-bit.
Allt var så enkelt då. Fanns inga problem, inga måsten, inga gränser! Man hade hela världen framför sina fötter och vi levde som kungar. Kungar som inte behövde bry sig om något annat än att ha kul och uppleva nya saker.

Men tyvärr så är det ju så, att med åldern kommer allt annat skit. Konsekvenser, Skyldigheter, ett samvete som oftast överstiger sina gränser. Man kan inte bara tänka på sig själv och sitt eget välmående längre. Nu måste man ta hand om sig själv och alla andra i din närvaro. Ta hänsyn till dina medmänniskor och samhällets lagar.

Människan är i grund och botten egoist. Alla gör allting för att man får någonting man behöver utav det. Men då har vi ju ett samvete som säger till oss att tänka på alla andra också.
Undrar hur världen skulle se ut om inte samvetet växte fram så pass mycket som det gör. Utan att det bara stannar så pass litet att det ända du behöver känna är att inte skada dom du älskar. Skulle vårat samhälle vara bättre då? När alla bara levde för att dom själva ska må bra å ha kul, inte för att alla andra.

Nu måste jag ju vara lite realistisk så inte folk tror att jag är helt korkad :P
Jag är fullt medveten om att det är våra föräldrar och vårat samhälle som formar oss, gör oss till dom vi är, lär oss vad som är rätt, vad som är fel och styr vårat samvete åt rätt håll. Men just nu kändes det som en väldigt fin tanke ^^
Känner dock ibland att min otroligt underbara mamma <3 har gjort ett alldeles för bra jobb med mig.

Det har varit en händelserik vecka, mycket upp, ner, hit och dit.
- Får en vag kännsla på att det väntas solstrålar bortom horrisonten ändå :)


Mr. Knight? 0.o

Min normala sömns rytm kom tillbaka inatt. vaknade automatiskt efter min 5-6h sömn som jag bara behöver i vanliga fall. ^^
Vaknade lite små sent dock, men då var man iof upp ett tag inatt och grubblade över alla events som har passerat min vy dom senaste två dagarna.
(inget jag kan prata om här tyvärr, lite för privat för dom inblandade) Men det har varit händelserikt det kan jag lova.
Bara saker stannar som det är ett tag nu.

Nu frukost!


Sen blire förbi å gratta Therese en stund å efter det en tur på Stan med Michelle. Sen blir det hemligt ;)
Men först och främst måste vi starta dagen med lite sköna beats ^^

I ett hus i skogens slut

Igår satte jag mig i Mr.Jims Japanska räzer bil å drog i full fart ut mot Klavträsk för en mysig kväll ute hos Henke å Biggan. Efter nån öl, varma mackor, lite bus och fantastiska äventyr ute i den mörka skogen bland dom mystiska träden. Måste jag säga att det var en mycket lyckad kväll :)

Inget svar om jobbet än dock, och jag börjar faktiskt känna mig lite orolig. Men skam den som ger sig! Ska ringa han igen imorgon bitti.
Nu blir det gooo middag, alá Michelle sen får vi se om kvällens äventyr bådar sig lika kul som gårdagens.

- Baby i tell yah
my heart was freaking out when i held ya
even in the best of days
love will be hard and hearts will be faking
baby your glisning
i se it in your eyes that your listning
do you even understand
i have to let go of your hand

When I Held Ya

Har hamnat i någon form av trötthets period. Har börjat sova så sjukt länge, förbi väckare och hela köret. Vilket är konstigt, med tanke på hur lätt väckt jag är i vanliga fall. En knappnål i golvet och jag ska vakna ungefär. Men inte längre.
Undrar vad det kan bero på? Luftfuktigheten i lägenheten? Kanske äter lite för dåligt sen jag börja träna så jag har energi brist? Eller så börjar jag bli gammal å gaggig? :P Tre olika men helt rimmliga förklaringar.
Nu agerade min underbara mor väckare imorse. Hon ringde och väckte mig vid 9 men jag var så himmla trött att jag decka i soffan igen inte så långt efter.
- Undrar hur detta ska sluta!?

Ringde nyss och tjatade på jobbet jag sökte i måndags. Dom hade anställt 5st och hade 1plats kvar som dom nu försökter bestämma sig över... Hoppas dom väljer mig nu! *går ner på knä å ber* Men jag var noga med att påpeka att anställa mig är som att anställa en durasell kanin. ;)

On outher notes, så tog jag och såg dom första två avsnittetn av årets idol auditions igår. (lite efter som jag är :P)
och jag blev helt tagen av den här tjejjen. Så grymm låt å så grymm röst. Orättvist att inte jag får vara så talangfull.

Moa Lignell - When i held Ya

Se där,,, jag lever :D

Ber om ursäkt igen för min seghet. Över en vecka nu sen sist, men vad ska man göra!? ^.o
Har bara varit en såndär konstig vecka då man inte känt för att göra nånting egentligen. Och dom få gångerna som man faktiskt velat hitta på nått har alla andra varit tråkiga. Så veckan fylldes med serier, film och WoW.

WoW... Lite skämmigt att jag börjat spela igen med tanke på hur anti jag varit de senaste åren. Men var ju tvungen att göra min Gobliiin nu när dom äntligen dykt upp som spelbar ras.
Så nu springer jag runt, kallar mig själv för SnikertySnak och gör the rouge dance
- Stab - Stab - Stepp... - Stab - Stab - Stepp...

Helgen vare full av äventyr som vanligt. Nya söta trevliga människor, skrattretande fjortis fyllor och dance-ofs. Har lärt känna min granne ovanför som visat sig vara en riktigt härlig kis.
Så nu är vi tre gangsters under samma tak. Börjar lika gamla goda skiftes... eller så nära man kan komma iaf :P
Har tänkt tillbaka på den gamla goda tiden med Skiftes familjen ganska mkt nu. Visst den tiden var full av dumheter, droger och idiotiska men underhållande äventyr. Men har så många fina minnen från den tiden och mer kärleksfulla vänner har jag nog inte haft. Saknar er alla som fean, och speciellt dig gubben <3 hoppas du har det bra nu vars du än är.
Nånting jävligt fint som har hänt med familjen i sommar är att vi har börjat hitta varandra och hålla kontakten igen.
irc:en är startad igen och den är mer aktiv å surrande än någonsin, vilket är helt magiskt! tur att internet finns när nu alla ska bo så utspritt åt alla olika håll å kanter :)

Fick även ett hett jobberbjudande i helgen, så jag var på intervju igår. Det kändes bra och han lät då positiv, så nu är det bara att hålla tummarna på att jag får det.
Börjar bli så jävla less på att sitta hemma å vara arbetslös.
Arbetstlösheten förstör människor. Gör att man blir lat, disträ och deprimerad. Sen att ekonomin sakta men säkert flyger åt helvete är ju ingen bonus det heller. När ska borgarsvinen inse att Sverige inte kan överleva utan arbetarklassen och sluta med att bara göre det bättre för dom själva. Visst har du haft turen att bli rik här i livet, klart att du ska få vara rik å leva ett lyxigare liv. Men man ska fean inte ha det bättre ställt från staten för det. Snarare tvärt om.
Har du mkt pengar ska du bidra mer till samhället och tänka mer på dina medmänniskor som har det sämre än dig. kort och gott inget samhälle mår bra utav stora klasskillnader.
Gud jag blir så arg och upprörd när jag börjar tänka på Sveriges politik idag, så lika bra jag slutar innan jag gör någonting "dumt" som att plockar upp geväret och planterar en kula i pannbenet på Reinfeldt.

Idag skare bli självanalys, lite städning och skruva upp mitt fina fällhorn (som jag fick som "inflyttnings present" i helgen) någonstans på väggen... sen får vi se om någon vill leka ikväll ^^

- Att jag är blek och len i hyn,
bisexuell och androgyn.
En form av acceptabelt undantag bland män.
Som insett sanningen:
Min manlighet är blott ett skal.
Jag vill bli genusneutral.
Göra bot och bättring och radera,
operera och kastrera!
Varenda del av mig som upplevs maskulin.
Sen kan vi tjura med varann
och sjunga alla män är svin!

RSS 2.0