blått = idioti

Läste nyligen den här fina artikeln om våran "kära" blåa partisekreterare Sofia Arkelsten. Det får mig starkt å fundera på hur Reinfeldt & Co lyckats bygga upp ett parti fullt med "dumma blondiner" ^.o
Jag menar krösusarna på topp måste väll ändå vara medvetna om att styra ett land helt åt helvete bara för att dom själva ska bli rikare inte kan funka i längden. Jävligt svårt att få "makten" också om man inte ljuger och lovar en massa med den inställningen.
- Så därför ser vi till att proppa partiet fullt med duma idioter, som vi enkelt kan hjärntvätta å få å tro på vilken dynga som helst, "sa en Moderat"
Vinner dom nästa val så måste det vara valfusk och köpta röster på G. Det är ju helt sjukt att dom fick sitta en period till med tanke på hur nära det var senaste valet. Jag menar när hälften av landet vill en sak och får sin vilja igenom. Skulle jag inte vilja kalla det demokrati direkt.. Det skulle ha blivit ett omval fokuserat på dom två partierna som satt i topp.
Det hade iaf blivit så demokratiskt som det skulle kunnat bli.

Jag förstå inte hur folk inte kan se rakt igenom deras lögner och fortfarande tror att de vill något annat än se till att dem själva har det bra.
Jag menar, Det säger att det behövs mer jobb för att det finns för många arbetslösa, Så därför skär vi ner på välfärden (Där det redan är så ganska taskigt med personal) och sänker skatten för de rika (Så att min chef kan köpa ett nytt hotell och utöka sitt monopol). Och istället för att lägga in mer pengar för att skapa jobb, så slänger vi dom på (enligt mig den mest värdelösa statlig orginisation som finns) Arbetsförmedligen. Så att dom kan starta något som heter FAS 3 där vi skickar ut folk på riktiga jobb utan lön. Men eftersom att det är mest föredetta sjukskrivna människor och liknande som hamnar på FAS 3 (eftersom att det inte finns någon som vill anställa en människa som förmodligen inte har ork att jobba lika mkt som dom ska) Så är meningen att dom ska jobba ihjäl sig. Och eftersom privatiseringen innom sjukvården börjat växa, och det gjorts regäla nerskärningar innom den almänna sjukvården. Så kommer inte den svaga och fattiga redan utarbetade arbetarklass människan ha råd med någon medicinsk hjälp och så småningom dö.
Vilket iof gynnar det blå blocket, eftersom att dom vill ju minska arbetslösheten och fattig dom... så i praktik funkar ju faktist deras system.. dock inte lika humant som man vill tro.

För er som inte hängt med så följer här en lista på allt Moderaterna har gjort för Sverige det senaste århundratet
* 1904-1918: Nej till allmän rösträtt.

* 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.
* 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.
* 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.
* 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
* 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.
* 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
* 1927: Nej till folkskolereform.
* 1931: Nej til sjukkassan.
* 1933: Nej till beredskapsarbete.
* 1934: Nej till a-kassa.
* 1935: Nej till höjda folkpensioner.
* 1938: Nej till två veckors semester.
* 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.
* 1946: Nej till fria skolmåltider.
* 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.
* 1947: Nej till allmänna barnbidrag.
* 1951: Nej till tre veckors semester.
* 1953: Nej till fri sjukvård.
* 1959: Nej till ATP.
* 1960-talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.
* 1963: Nej till fyra veckors semester.
* 1970: Nej till 40-timmars arbetsvecka.
* 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.
* 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.
* 1976: Nej till femte semesterveckan.
* 1983: Nej till löntagarfonderna.
* 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.
* 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU-parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.
* 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.
* 2004: Ja till sänkt a-kassa och sjukpenning.
* 2006: Nej till gröna jobb.
* 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.
* 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.
* 2006: Nej till höjd a- kassa.
* 2006: Ja till sänkt a-kassa.
* 2006: Nej till höjd sjukersättning.
* 2007: Ja till sänkt sjukersättning.

Kom igen nu folket visa att vi kan och vet bättre och inte längre tänker ta deras skitsnack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0